Valdomedica
Let's talk about Medical Technology

Valdomedica

Forum Valdomedica

LARINGOFON - VIBRATOR LARINGIAN

Laringofon TruTone

Laringofon SolaToneLaringofon/ Vibrator Laringian TruTone:trutone

VIBRATOR LARINGIAN - LARINGOFON

TruTone - Laringele artificial

Solutia naturala in tehnologia moderna de vorbire

Un laringectomizat stie cat de importanta este comunicarea.

Posibilitatea de a adauga expresie si emotie, a fost recunoscuta

ca si cheia succesului pentru un discurs *natural*.

Acum, Griffin Laboratories, prin intermediul TruTone-Electronic Speech Aid,

a descoperit o solutie naturala care va readuce personalitatea in vocea dvs.

laringofon

Folosind noua tehnologie (cu brevet US asigurat), TruTone-Speech Aid va permite sa fluctuati tonalitatile din vocea dvs. cu ajutorul unui singur buton sensibil la presiune. Pentru ca pozitia degetului mare se mentine intr-un singur loc in timpul folosirii laringofonului, TruTone este foarte usor de folosit, aproape instinctual.

Caracteristici:
accesorii_laringofon
Accesorii incluse:

Cheia succesului laringofonului TruTone
este INDEPENDENTA pe care o creeaza pacientului!

Laringofonul TruTone ajusteaza stilul de viata. Toate aspectele designului se concentreaza pe facilitarea stilului de viata, mai natural.

Laringofonul TruTone se utilizeaza usor, si beneficiaza de cel mai inalt nivel de performanta. Fiind folosit cu baterii de 9 volti, este potrivit in special pentru calatorii sau ore petrecute departe de casa.

Calitatea si durabilitatea au fost proiectate in cel mai usor dispozitiv, care se potriveste perfect in palma laringectomizatului. Construit dintr-un material specific, laringofonul este rezistent la impacturi puternice si la zgarieturi. Mai mult, componentele interne au fost alese cu atentie, pentru performanta si capacitatea de a fi rezista la utilizarea extrema, in mod natural.

Laringofonul TruTone a fost conceput astfel incat sa asigure necesitatile stilului de viata al pacientilor. Acest laringofon ajuta laringetomizatul sa fie auzit intr-o camera aglomerata, ajuta laringectomizatul sa se aud? mai natural si mai putin monoton, si ii ofera un design modern si usor de utilizat.

Vibratorul laringian TruTone este singurul laringofon care personalizeaza vocea pacientulul. Permite vorbirea cu tonalitati/ frecvente diferite si pacientul nu mai are o voce robotica, metalica, monotona si liniara.

Laringofon/ Vibrator Laringian SolaTone:
solatone

VIBRATOR LARINGIAN - LARINGOFON

SolaTone - Laringele artificial